Στο πλευρό της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων - Παιδιών Νοητικά Υστερούντων (ΠΕΓΚΑΠ – ΝΥ)

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, το συνεργείο Σωτηρίου συνδράμει ενεργά στο έργο της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων - Παιδιών Νοητικά Υστερούντων (ΠΕΓΚΑΠ – ΝΥ), παράρτημα της οποίας βρίσκεται και στην Άνοιξη (Δήμος Διονύσου), προσφέροντας τους υπό μορφή δωρεάς, ένα ικανό ποσό για να καλύψουν τις ανάγκες θέρμανσης των εγκαταστάσεων τους.

Συνδετικός κρίκος και αρωγός στην προσπάθεια στήριξης της Ένωσης στέκεται και φέτος η νομικός Σοφία Φ. Κατσίγιαννη, η οποία ήρθε σε επικοινωνία με τον κ. Σωτηρίου, που με μεγάλη θέρμη δέχτηκε να προσφέρει σε αυτό το φιλανθρωπικό και θεάρεστο σκοπό, που είναι η υποστήριξη συλλόγων που μεριμνούν για την ομαλή διαβίωση νέων ατόμων με νοητική υστέρηση, και την ένταξη τους στο κοινωνικό σύνολο, χωρίς να διακινδυνεύεται η αξιοπρεπής τους διαβίωση.

Στόχος της δράσης αυτής είναι να καλυφθούν και φέτος οι ανάγκες της Ένωσης, με γνώμονα τη φροντίδα των νέων, αλλά ευσεβής πόθος, να μη χρειαστεί να αποταθούν ξανά σε εξωγενείς χορηγούς, ευαγή και φιλανθρωπικά ιδρύματα που μεριμνούν για την ομαλή διαβίωση ατόμων με αναπηρίες, αλλά να μπορούν να καλύψουν μόνα τους τις ανάγκες τους για ορθή και βιώσιμη λειτουργία μέσω κρατικών πόρων.

Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων - Παιδιών Νοητικά Υστερούντων (ΠΕΓΚΑΠ – ΝΥ)
Στο πλευρό της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων - Παιδιών Νοητικά Υστερούντων (ΠΕΓΚΑΠ – ΝΥ)